Bestil juletræ

Bestil juletræ eller pottetræ hos os

Er du til et flot klassisk juletræ på fod? Eller måske et pottetræ, som virkelig har fundet sin vej ind i de danske stuer? Uanset kan du købe det hos os! Under hvert træ kan du også læse mere om træets historie, pleje og miljø samt vores service. 

Bestil Pottetræ online

Hos Juletræ.dk får du nu muligheden for at leje dit træ af naturen! Vi tilbyder nemlig afhentning og genplantning af alle pottetræer – så længe du passer godt på det for os! På denne måde hjælper du det danske klima med at optage store dele CO2 og nå et lille skridt nærmere CO2-neutralitet!

Hvad du skal vide om dit juletræ i potte

Hvis du tilhører det voksende antal mennesker, der har besluttet sig for at købe et juletræ i potte fremfor et skåret juletræ – som de fleste kender – så har du sikkert nogle spørgsmål til, hvordan man bedst udvælger og passer på sit træ, så det kan overleve en genplantning i naturen.

Hvis du bestiller her på siden, så er du sikker på, at juletræet i potte er dyrket under optimale forhold (ompotning) og dermed har de bedste chancer for en genplantning.

Vælg det rigtige juletræ i potte

Det er altid hyggeligt at udvælge sit juletræ, men det er vigtigt, at du ikke bare vælger det første anstændigt formede juletræ, du ser.
Hvis du vil have noget håb om at holde dit pottegroede juletræ levende og friskt indtil juledag og videre, så skal du være sikker på, at du vælger det helt rigtige pottetræ.

Nedenfor har vi lavet nogle anbefalinger til at holde dit lille pottejuletræ i live, så det kan genplantes i naturen og fremover kan være til glæde for både mennesker, dyr og det samlede CO2-regnskab.

Hvis du vælger at købe dit pottegroet juletræ i et byggemarked eksempelvis, så bør du notere dig nogle forholdsregler:
1. Vælg den rigtige grantype
2. Find ud af, hvordan dit pottetræ er dyrket. Der findes nemlig vidt forskellige måder at opdyrke pottetræet på og ved mange af metoderne, oplever juletræet traumer på deres rødder og er derfor mindre tilbøjelige til at trives ved evt. genplantning.

Forbered dit juletræ til livet indendørs

Hvis du køber dit juletræ i potte hos her på siden, så har vi sørget for at klimatisere dit juletræ under helt rigtige forhold.

Hvis du køber dit juletræ et andet sted, så vær opmærksom på, at træet kan være nyopgravet og har derfor godt af at stå et sted, hvor det kan vænne sig til stuetemperatur.
Placér den evt. på et beskyttet sted i din have, og placér derefter en haveslange nede ved rødderne, og giv den så rigeligt med vand.
Ideelt set, kan du lade det stå natten over og give dit træ en rigtig god omgang ryste, før du bringer det indenfor.

Det er meget vigtigt, at du IKKE fjerner træet fra den beholder, det er solgt i, da enhver forstyrrelse af rødder bør undgås. De potter, som juletræer kommet i, er typisk ikke særlig attraktive, så man kan med fordel placere træet i en mere festlig yderpotte (se vores udvalg her).

Sådan passer du på dit pottetræ

Hvis det er muligt, så placér gerne dit juletræ lidt køligt. Undgå for alt i verdenen at stille den ved siden af ​​en radiator eller varmelegeme af nogen art.
Det er også vigtigt, at man regelmæssigt vander sit juletræ uden at overvande. Dette gør man for at undgå, at træet bliver tørt, og nålene bliver brune og falder af. Hvis man overvander, så rådner rødderne. Her skal man gå efter fornemmelsen af jorden, og det er faktisk ret enkelt.

Hvis du har mulighed for det, så bør du sætte dit juletræ udenfor hver 10. dag i 24 timer for at lade det ”trække vejret”. Dette giver dig også mulighed for at give træet endnu en god omgang ryste for at fjerne eventuelle løse nåle.

Genplant dit pottetræ

Hvis du ikke har købt afhentning/genplantning her på siden og gerne selv vil stå for det, så læs med her:

Hvis du skal have succes med genplantning af dit pottetræ, så er det vigtigt, at du placerer det på det rigtige sted. De fleste grantræer foretrækker kølige og fugtige forhold. Sørg derfor for at placere dit juletræ på et beskyttet sted, hvor sommerens direkte sollys ikke tørrer træet hurtigere ud.

Hvis du har adgang til noget organisk gødning, som kan være hønsemøg, så giv dit lille pottetræ en omgang med det, da det giver et lille løft til træet.
Træet skal først plantes ud i marts eller april.

Bestil juletræ online

Køb årets juletræ online hos Juletræ.dk. Ved at købe dit træ online slipper du for besværet ved…
… at skulle ud det det kolde decembervejr for at hente dit juletræ
… at skulle fragte træet hjem på adressen
… at skulle støvsuge bilen for tabte nåle under transport.

Dette er blot nogle af fordelene ved at handle dit juletræ online. Vi hos Juletræ.dk har nemlig sørget for at udvælge de flotteste juletræer i forskellige typer og højder og leverer dem ganske gratis direkte hjem til din adresse. På den måde kan du bruge tiden med familien og nyde julens mange glædelige øjeblikke.


Juletræssorter og typer

Der findes mange juletræstyper. Dog er det Nordmannsgrannen der er det foretrukne juletræ i langt de fleste danske stuer. Vi har hjort det nemt for dig, så du kan købe dit nordmannsgranjuletræ online i lige den størrelse der passer dit hjem.

Nordmannsgran – det rigtige juletræ

Holdbarhed: Nordmannsgran har en længere holdbarhed end andre juletræer og kan i de fleste tilfælde pynte i hjemmet allerede fra starten af december og frem til juleaften uden at miste en væsentlig mængde nåle. Derudover er træets grene stærke og holdbare så træet holder sin form trods større mængder julepynt.

Udseende/symmetri: Nordmannsgranen er kendetegnet ved den flotte grønne farve og de lange bløde nåle. Træet som helhed har fyldige skud og hvis det passes godt, så får det en symmetrisk opbygning. Træet går også under betegnelsen “Ædelgran”.

Tilgængelighed: De fleste juletræsproducenter herhjemme dyrker Nordmannsgran som det fortrukne, da det er danskernes absolutte favorittræ. Køb dit juletræ online og få det leveres fragtfrit til døren.

Læs mere om juletræssorter her.


Størrelser på juletræer

Når du skal vælge den rette juletræsstørrelse, bør du vælge et træ der er minimum 25cm mindre end der er fra gulv til loft i dit hjem. På denne måde sikrer du at der er plads til både juletræsfod og stjerne.

 Omkredsen på vores træer vil typisk være halvdelen af træets højde på det bredeste område. Fx vil et træ på 2 meter være ca. 1 meter i bredden på træets bredeste punkt.

Udover vores almindelige juletræssortiment, som du finder her på siden, så tilbyder vi også ekstra store juletræer.
Disse træer sælger vi typisk til torve, indkøbscentre eller store foyer.
Dog oplever vi også, at private bestiller store træer, f.eks. Liebhavervillaer eller store indkørsler/terasser.


Levering- og afhentning af juletræer


Køb dit juletræ online på Juletræ.dk uden yderligere omkostninger til fragt – hos os er fragten gratis.

Gratis og hurtig levering
– Vi har gratis levering af alle vores juletræer til alle brofaste øer i hele Danmark.
– Vi leverer træer alle hverdage helt frem til d. 23 december
– Leveringstiden er 1-3 hverdage.
– Du bedes skrive i bemærkningsfeltet, hvor vi må stille træet i tilfælde af du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Vi afhenter dit juletræ efter jul
– Vi tilbyder afhentning af alle vores juletræer efter jul.
– Vi afhenter træet i uge 2, 2021. Stil træet ved din dør eller i nærheden så vores fragtmand nemt kan finde det.
– Prisen for afhentning er kr. 199,- og kan bestilles ved check-out.


Miljø og bæredygtighed

bestil dit juletræ online hos Juletræ.dk og du gør naturen en tjeneste – vi benytter nemlig dele af overksuddet til at plante skov i Danmark.
Vi planter 2 skovtræer, hver gang vi sælger 1 juletræ igennem webshoppen. Dette er et løfte vi har givet os selv, i bestræbelsen på at opnå fuldkommen CO2-neutralitet. Ved at købe dit juletræ hos os, er du altså med til at plante flere træer, som kan optage CO2 og være med til at redde klimaet på en naturlig og effektiv måde.

For at skåne naturen i produktionen af vores juletræer, benytter vi bl.a. naturens egne metoder til at bekæmpe skadedyr og sygdomme i vores afgrøder, et minimalt brug af sprøjtemidler samt naturlig gødning fremfor kunstgødning når muligt.

Vores plantager består af en masse omkringliggende skove, enge og søer. Dette betyder, at vores juletræer er et fremragende levested for mange dyr, fuglearter og insekter.

Afskæringen af juletræer foregår om vinteren og har ringe eller ingen indflydelse på dyrelivet i plantagerne.

Læs mere om bæredygtig juletræsproduktion her
Eller læs hele vores miljøpolitik her


Kvalitetsgaranti

Vi besøger typisk et træ 40 gange inden det står i din stue. På den måde sikrer vi at træet står pænt og frisk – hver gang!
Med vores mere end 50 års erfaring, ved vi præcis hvordan et flot juletræ skal se ud – og det er kun de flotteste der bliver sendt videre til dig!
Træet fældes først umiddelbart inden afsending. På den måde sikres du et flot og stærkt træ.
Skulle du mod forventning være utilfreds med dit leverede juletræ, sender vi et nyt uden beregning.


Prisgaranti 

Hos juletræ.dk leverer vi landets bedste kvalitetstræer, endda til en skarp pris. Vi bestræber os hele tiden på at tilbyde vores kunder bedst mulig værdi. Derfor kan vi med stolthed tilbyde prisgaranti – dvs. hvis du finder et bedre lignende tilbud – så prismatcher vi det. Tøv derfor ikke med at kontakte os på via kontaktformularen.


Om Juletræ.dk

 

Juletræ.dk styres af Christian Willadsen og Mads Geilager, som er 3. generation i hver deres familievirksomhed, hvor der har været produktion af juletræer siden 1970’erne. Christian og Mads fører familiens DNA videre i et digitalt univers, hvor de flotte juletræer nu kan bestilles online, leveres direkte til døren og afhentes igen efter jul. Og ikke nok med det, så bibeholdes det store miljøfokus, som altid har været en vigtig prioritet i begge familier.

“Køb dit juletræ online hos Juletræ.dk. Vi lover nem bestilling, hurtig og gratis levering, miljøfokus og mulighed for afhentning af alle vores juletræer”

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();