Ofte stillede spørgsmål om praktiske ting

Er et online-juletræ noget for mig, kan I levere hjemme hos mig, og hvilken juletræsfod skal jeg vælge? Det er nogle af de spørgsmål, du finder svar på her på siden

Spørg bare løs!

Du er måske ikke helt tryg ved at bestille dit juletræ online, fordi du er vant til at se dit træ, inden ud køber det?? Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, du har, når du vil købe et juletræ i vores webbutik med levering direkte hjemme hos dig.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70107000, at skrive en e-mail til os på kontor@juletrae.dk, eller at benytte kontaktformularen nederst på siden.

Praktisk info!

 • Du kan tage den helt med ro. Du modtager i de fleste tilfælde dit juletræ dagen efter, du har bestilt det. Du kan dog være helt sikker på, at du har fået dit juletræ leveret direkte hjemme hos dig selv senest 3 hverdage efter bestilling. Du kan få træet leveret helt frem til den 23 december, hvis du bestiller det senest den 21. december.

  Hos juletræ.dk har vi samtidig mere end 50 års erfaring med at levere juletræer til hele verden. Vi har rigtigt gode transportmuligheder, så du får den bedst mulige service. Bestil derfor trygt dit juletræ her på siden allerede i dag.

  Husk, at du modtager dit juletræ med gratis levering direkte ved din dør, hvis juletræet er under 2 meter højt. Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark.

  Vil du vide mere om leveringen af dit juletræ, eller har du andre spørgsmål, så skriv eller ring endelig til os!

  Telefon + 26 15 57 31
  Skriv til os her!

 • JA! Du kan roligt bestille dit juletræ her. Du modtager nemlig altid et juletræ i den allerbedste kvalitet. Det er et 1. sorteringsjuletræ, som vi har kræset om, så du får det perfekte juletræ.  

  Du kan stole på os, fordi vi har mere end 50 års erfaring og har leveret millioner af juletræer til stadehandlere, store supermarkeder og til kunder rundt omkring i hele verden. De stiller alle sammen tårnhøje krav til deres juletræer – derfor ved vi præcis hvilken type juletræ, som passer til dit hjem.

  Du kan læse mere om fordelene ved at handle hos Juletræ.dk her!

 • Hvis du bestiller dit juletræ senest den 21. december, står dit juletræ grønt og friskt direkte ved din dør senest den 23. december!

  Husk, at du modtager dit juletræ kvit og frit, hvis dit juletræ er under 2 meter højt. Når dit juletræ er lagt i kurven, kommer der ikke flere omkostninger. Vi lover altid hurtig levering på 1-3 hverdage og leverer dit juletræ helt frem til d. 23 december.

  Du er altid garanteret et juletræ hos Juletræ.dk, for vi får aldrig udsolgt! Vi har nemlig tusindvis af flotte juletræer i alle størrelser. Bestil dit juletræ i dag, så du kan nyde det hele december.

 • Du modtager i de fleste tilfælde dit juletræ dagen efter, du har bestilt det. Du kan dog være helt sikker på, at du har fået dit juletræ leveret direkte hjemme hos dig selv senest 3 hverdage efter bestilling. Du kan få træet leveret helt frem til den 23 december, hvis du bestiller det senest den 21. december.

  Vi leverer alle hverdage mellem 08.00 – 17:00. Hvis du ikke er hjemme, stiller vi dit træ et forsvarligt sted. Hvis vi mod forventning er forsinket, så kontakt os venligst med det samme på telefon:

  + 45 26 15 57 31

 • Du kan tage den helt med ro. Hvis du ikke er hjemme, stiller vi dit træ et forsvarligt sted, så det ikke tager skade. Vi leverer hver dag mellem kl. 08.00 og kl. 17:00. Hvis vi mod forventning er forsinket, så kontakt os venligst med det samme på telefon:

  + 45 26 15 57 31

 • Du kan få dit juletræ fra Juletræ.dk leveret direkte til din dør overalt i Danmark. Det gælder også, hvis du bor på Bornholm. Vi leverer dog ellers kun til alle brofaste øer.

  Du behøver ikke engang være hjemme, når dit juletræ bliver leveret. Vi stiller det et forsvarligt sted så tæt som muligt på din hoveddør, så dit juletræ ikke lider overlast.

  Du kan modtage dit juletræ helt frem til den 23. december, og du kan bestille helt frem til den 21. december.

 • Ja da!! Du kan besøge en af vores 5 stadepladser, som ligger i København, Aarhus, Aalborg og på vores produktionsadresse i Rødding.

  Adresse I København: Præstefælledvej 90 A, Kastrup – Læs mere her!
  Adresse I Aarhus: Dyrehavevej 1, 8000 Aarhus C – Læs mere her!
  Adresse I Aalborg: Gabels Torv, 9000 Aalborg – Læs mere her!
  Adresse I Rødding: Gruevej 4, 6630 Rødding

  OBS! Hvis du vil besøge vores pladser i Aalborg eller København, send venligst først en forespørgsel på Kontor@juletrae.dk. Dette kan samtidig udløse en rabatkode.

 • Du vælger din juletræsfod, så den passer til højden af dit juletræ. Du kan vælge imellem 2 typer; nemlig juletræsfod med vandbeholder og det traditionelle trækryds.

  Dit juletræ holder sig friskt og grønt i længere tid, hvis du bruger juletræsfoden med vandbeholder. Et juletræ drikker nemlig i gennemsnit 1,5 liter vand i døgnet.

  Hvis du vælger træklods-juletræsfoden, kan du hurtigt og nemt sætte dit juletræ fast på foden. Alle vores juletræer er nemlig boret lodret op i stammen, så du blot sætter dit juletræ ned over fodens dorn. Helt uden brug af værktøj.

  Hvis du har valgt et juletræ i potte, gør potteskjuleren dit juletræ mere festligt og pænere at se på. Den består af julemandens traditionelle gavesæk med en grøn sløjfe yderst og en rød potteskjuler indeni, som gør, at du kan vande dit juletræ regelmæssigt.

  Læs mere om potteskjuleren her!

 • Du kan finde juletræer i alle størrelser hos Juletræ.dk. Der er juletræer fra fra 1 meter og op til hele 8 meter. I vores webbutik finder du størrelser fra 1,50 meter til 3,50 meter.

  Hvis du har brug for en størrelse, du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os på

  + 45 26 15 57 31, så kan vi helt sikkert hjælpe dig!

  Du kan se vores online-udvalg af juletræer her:

  Juletræer i normal størrelse
  Ekstra store juletræer 

  Se vores størrelsesguide for her!

 • Højden og bredden på juletræet hænger nøje sammen. Den generelle regel er, at omkredsen på det bredeste punkt af juletræet er lidt mindre end halvdelen af juletræets højde. Fx er et standardjuletræ på 1,8 meter knapt 1 meter bredt på dens bredeste punkt.

 • Du bruger din rabatkode ved at skrive den i feltet ”rabatkode” ved check ud.

Du fandt forhåbentlig et svar på dit spørgsmål om praktiske ting! Hvis du alligevel ikke fik det svar, du søgte, har du nu to muligheder:

Ring til os på telefon 26 15 57 31 eller udfyld formularen ved at klikke her! 

Vi glæder os til at høre fra dig!

  b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();