Fordele

Kvalitet, bæredygtighed, høj service, hurtig levering og et stort udvalg er kun nogle af fordelene ved at handle hos Juletræ.dk. Læs de andre gode grunde til, at du skal købe dit juletræ hos os her på siden!

10 gode grunde til at handle hos os

 1. Modtag kun juletræer i den allerbedste kvalitet.
 2. Køb dansk kvalitet fra vores egen plantage.
 3. Tænk på miljøet – det gør vi!
 4. Bestil nemt og bekvemt dit juletræ online.
 5. Vælg mellem tusindvis af træer.
 6. Køb juletræer til skarpe priser uden dyre mellemled.
 7. Bestil dit juletræ helt frem til den 21. december.
 8. Få dit juletræ afhentet igen efter jul.
 9. Du får den bedste kundeservice.
 10. Erfaring med juletræer gennem 3 generationer.
 • Vi stiller store krav til dyrkningen og kvaliteten af vores juletræer. Vi vil levere den absolut bedste kvalitet til dig, altså den såkaldte 1. sortering. Derfor besøger vi i gennemsnit dit juletræ hele 40 gange, mens det står i vores plantage, inden vi fælder det og sender det afsted til dig.

  Du modtager kun 1. sorterings juletræer, når du bestiller dit juletræ hos os. For at leve op til overholder vi en række krav:

  • Dit juletræ er symmetrisk, dvs. at det er kegleformet og er harmonisk på begge sider af stammen. Derfor holder vi nøje øje med om grenene vokser ud, som de skal, og om træet er tæt og smukt.
  • Dit juletræ er friskt og flot med kraftige nåle. Det har ingen misfarvninger eller sygdomme, som kan få det til at se slatten ud.
  • Dit juletræ har god plads mellem grenene, så der er plads til, at julepynten kan hænge flot på grenene.

  For at være sikker på, at du kun modtager juletræer af 1. sortering, gør vi følgende:

  Klipper bunden: De nederste grene fjernes, så træet bliver løftet op fra jorden.
  Regulerer formen: Træerne klippes ind til den højde og bredde, der giver den flotteste form.
  Piller knopper af: Endeknopperne pilles af med fingrene.
  Brækker skud af: Skuddet brækkes af, når det har den rigtige længde.
  Klipper skuddene: Træet klippes med saks udenfor vækstsæsonen.
  Regulerer væksten: Vi styrer, hvor meget topskuddet vokser, så det ikke bliver længere end 35-40 cm.
  Renholder: Juletræet holdes rent, for at det kan vokse bedst muligt. Det foregår mekanisk.
  Holder skadedyr væk: Skadedyrene holdes væk på en naturlig måde. Det gør vi ved at etablere hegn i form af buske og træer, så vi sørger for, at der er et varieret dyre- og insektliv i vores plantager, der kan æde skadedyrene. Vi sætter også fuglekasser op, så fuglene også kan hjælpe til med at æde insekterne som fx lus i træerne.
  Bruger organisk gødning:Vi bruger bl.a. hønsemøj, som hjælper træerne til at vokse sig store og flotte.

 • Hos Juletræ.dk er det ikke kun juletræerne, der er grønne. Vi tænker nemlig bæredygtighed i alle vores processer fra vi planter juletræet, til fældning, pakning og levering og til det brugte juletræ efter jul.

  Når du køber et juletræ fra vores webshop, planter vi altid 2 nye træer i den vilde danske natur. Vi planter både grantræer og træer med blade. Vores erklærede mål er intet mindre end at blive CO2-neutrale. Vi vil neutralisere den energi, vi bruger, når vi producerer, fælder og leverer juletræer til dig.

  Når du vælger at købe et pottetræ, vælger du samtidig en grønnere og mere bæredygtig løsning. Du kan plante træet i din egen have, eller du kan lade os afhente pottetræet og genplante det i den vilde danske natur. Her kan det leve videre og fortsat binde CO2 – også efter jul.

  Vi bruger naturens egne metoder til at bekæmpe skadedyr og sygdomme i vores juletræer, og vi foretrækker naturlig gødning fremfor kunstgødning. Vi bruger ganske få sprøjtemidler på træernes nåle for at sikre flotte og rene juletræer.

  Vores plantager er omgivet af skove, enge og søer. Det betyder, at vores juletræer er et fantastisk levested for rigtig mange dyr, fuglearter og insekter. Vi gør meget for at have et alsidigt dyreliv i vores plantager, da de også hjælper til med at bekæmpe skadedyr på en naturlig måde. Vi tænker samtidig på dyrene, når vi fælder træerne. Vi fælder nemlig kun om vinteren, hvor det har en lille eller ingen indflydelse på dyrelivet i plantagerne.

 • Du betaler ikke ekstra for den høje kvalitet hos Juletræ.dk. Vi kan holde prisen på dit juletræ i bund, fordi det kommer fra vores egne plantager her i Danmark. På den måde undgår du fordyrende mellemled, og sikrer dig både den bedste pris og kvalitet.

 • Vi leverer dit juletræ direkte til din adresse til alle brofaste øer. Vi leverer altid gratis, hvis dit juletræ er under 2 meter højt. Når dit juletræ er lagt i kurven, kommer der ikke flere omkostninger. Vi lover altid hurtig levering på 1-3 hverdage og leverer dit juletræ helt frem til d. 23 december.

  Du er altid garanteret et juletræ hos Juletræ.dk, for vi får aldrig udsolgt! Vi har nemlig tusindvis af flotte juletræer i alle størrelser. Bestil dit juletræ i dag, så du kan nyde det hele december.

 • Bestil dit træ online hos Juletræ.dk, og lad os tage hånd om dit juletræ. Vi sørger for hurtig levering af dit bæredygtige juletræ i bedste kvalitet fra egen plantage i Danmark.

  Du kan også bestille juletræsfod eller potteskjuler og julepynt hos os, så du ikke behøver at tænke på noget som helst. Du skal blot stille dit juletræ, du har fået leveret direkte til døren, ind i stuen og pynte det. Vi henter også gerne dit brugte juletræ efter jul og sørger for, at det bliver genbrugt som grøn energi. Hvis det er et pottetræ, sørger vi for, at det bliver plantet ud i den vilde danske natur, hvor det kan rense luften. Husk også, at vi planter to nye skovtræer, hver gang du køber et juletræ online hos Juletræ.dk. Vi har altså også tænkt på miljøet for dig.

  Tænk på, hvor stresset december måned kan være i din virksomhed. Lad os levere dit kvalitetsjuletræ, så dine kunder og kollegaer kan glæde sig over et flot juletræ til indgangen, kontorlandskabet, foyeren, lobbyen eller kantinen. Et smukt juletræ skaber ro, hygge og måske ekstra arbejdsenergi?

  Der er også rigeligt at tænke i privaten i julemåneden. Bestil dit juletræ online på Juletræ.dk og få dit juletræ leveret direkte til døren til en rigtig god pris. Så har du mere tid til at nyde julen med familie og venner!

 • Når julen er ovre, skal der ryddes op. Gør det nemt for dig selv, og lad os hjælpe med at hente juletræet efter jul, hvis du har bestilt træet hos Juletræ.dk. Vi sørger for, at dit gamle juletræ bliver genbrugt. Vi kører det nemlig til en fjernvarmeanlæg, hvor det bliver lavet om til flis og omdannet til varmeenergi. Du kan bestille afhentning af juletræer ved check-out.

  Vidste du, at danskerne hvert år køber ca. 1,4 millioner juletræer, der bliver smidt ud efter juledagene. Et typisk juletræ måler 160–200 cm og vejer 6,5–8 kg. Det indeholder knap 100 MJ energi. Hvis alle de brugte juletræer blev brugt som flis i et fjernvarmeanlæg, ville de give energi nok til 3,65 millioner brusebade.

 • Når du handler med Juletræ.dk trækker du på 3 generationers erfaringer. Vi ved, hvordan det perfekte juletræ ser ud, og hvad der skal til, for at få juletræet til at være smukt og symmetrisk. Vi leverer kun juletræer i den allerbedste kvalitet, og vi gør det hurtigt og med omtanke for miljøet.

  Du får ligeledes den bedste kundeservice hos Juletræ.dk. Du kan forvente et kvalitetsjuletræ leveret hurtigt og direkte til døren. Skulle du mod forventning være utilfreds med dit juletræ, leverer vi straks et nyt juletræ til dig uden beregning. Husk også, at vi har prisgaranti og matcher prisen, hvis du finder et juletræ af samme kvalitet et andet sted.

  b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();