Fordele

Fordele ved at handle hos os

Der er mange fordele ved at handle med Juletræ.dk;

 • Vi sælger kun 1. sorterings juletræer.
 • Vi har skåret mellemleddene væk, hvilket betyder at vi kan sælge vores juletræer til skarpe priser.
 • Vi har gratis og hurtig levering af alle vores træer og tusindevis af træer på lager.
 • Sidst men ikke mindst afhenter vi træerne efterfølgende, og benytter dem til grønne formål.
 • På vores plantager har vi store krav til dyrkningen og kvaliteten af vores juletræer.

  For at nå i mål med den bedste kvalitet på markedet, 1. sortering, så besøger vi i gennemsnit vores træer 40 gange på deres plads i plantagen inden, vi fælder det og sender det afsted til dig.

  Når man vurderer et juletræs kvalitet og hvilken kategori dette bør tilhøre, 1., 2. eller 3. sortering, så kigger man efter forskellige kendetegn;

  Har træet symmetri dvs. er der harmoni på begge sider af stammen (kegleform)? Vækster grenkransene hvert år, som de skal og har de det rigtige antal grenkranse ud fra størrelsen?

  Hvor friskt er træet? Er der misfarvninger eller sygdomme i træet, som kan få grenene til at se slatne ud – eller står det flot grønt med kraftige nåle?

  Hvor etageret er træet, dvs. er der plads til, at julepynten kan hænge flot på grenene?

  For at kunne sikre, at de fleste af vores juletræer havner i kategorien 1. sortering, så gør vi følgende for at kunne imødekomme dette:

  Bundklipning: Gøres for at fjerne de nederste grenkranse, således at træet løftes.
  Formregulering: Her klippes træerne ind til den højde/breddeforhold der ønskes.
  Knoppilning: En enkelt metode hvor du med fingrene piller ende knopperne af.
  Skudbrækning: Her brækkes skuddet af, når det har den ønskede længde.
  Skudklipning: Almindelig klipning med saks udenfor vækstsæson.
  Vækstregulering: Er en svær øvelse, da man her styrer væksten af topskuddet således, at topskuddet ikke bliver længere end 35-40 cm.
  Renhold: For at sikre optimal vækst i juletræerne, er det vigtigt at holde det rent. Dette gøres mekanisk.
  Skadedyr: For at undgå disse, etableres der hegn i form af buske og træer, så monokultur undgås og samtidig laves anvendes fuglekasser således, at fuglene kan hjælpe til med eksempelvis lus i træerne.
  Organisk gødning: Kan være hønsemøj, som hjælper til at træerne med vækste flot.

 • Hos Juletræ.dk ønsker vi ikke, at du skal betale ekstra for den høje kvalitet. Juletræerne kommer så hvidt muligt alle sammen fra vores egne plantager i Danmark. På den måde undgår vi fordyrende mellemled og sikrer derfor den bedste pris og kvalitet.
  December måned er ofte en stresset tid, hvor der måske er lidt ekstra travlt på jobbet. Et flot juletræ skaber ro, hygge og måske ekstra arbejdsenergi. Derfor skal alle, små som store virksomheder, skoler, kirker og institutioner have råd til at købe et juletræ hos os. Glæd derfor dine kunder og kollegaer med et flot juletræ til indgangen, kontorlandskabet, foyeren, lobbyen eller kantinen.
  Det samme gælder vores private kunder. Der er rigeligt at tænke og en masse juleindkøb skal gøres. Ved at købe dit juletræ på Juletræ.dk sikrer du markedets nem bestilling fra hjemmet, levering til døren og markedets flotteste juletræer til en fair pris. Så har du tid til det der virkelig betyder noget for dig!

 • Vi leverer juletræer til alle trofaste øer, direkte til din ønskede adresse – og altid med gratis og hurtig levering af alle juletræer. Når først træet er lagt i kurven kommer der altså ikke flere kedelige overraskelser og gebyrer. Vi lover altid hurtig levering på 1-3 hverdage og leverer træer helt frem til d. 23 december.

  Vi får aldrig udsolgt! Vi råder over mange hektarer fyldt med flotte juletræer i alle størrelser. Men hvorfor vente? Bestil dit juletræ i dag, så du kan nyde det hele december – med den rette pleje holder vores træer sig nemlig flotte i hele juleperioden.

 • Når julestressen har lagt sig skal der ryddes op. Også det hjælper vi med!
  Ved bestilling af juletræer på Juletræ.dk tilbyder vi afhentning af træet igen efter jul. Efterfølgende kører vi juletræet til et fjernvarmeanlæg, hvor det bliver omdannet til flis. Afhentning af juletræer kan bestilles ved check-out.

  Vidste du at? Hvert år køber danskerne ca. 1,4 millioner juletræer, der ryger ud af stuerne efter juledagene. Et typisk juletræ måler 160–200 cm og vejer 6,5–8 kg. Det indeholder knap 100 MJ energi. Blev alle træerne brugt som flis i et fjernvarmeanlæg, ville de give energi nok til 3,65 millioner brusebade.

  b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();