Handels – og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser Grueplantage.dk

Handel

Der er tale om et køb mellem kunden og St. Grue juletræsplantage, når kunden har modtaget en bekræftelse af købet på mail. Alle køb er bindende.

Priser

Alle vores priser er i danske kroner (DKK) eksklusive moms.
Der tages forbehold for udsolgte varer og eventuelle trykfejl.

Træerne

Træernes størrelse ligger indenfor det angivne interval. Der kan dog afviges op til +/- 10 cm fra det bestilte, alt efter længden på toppen.
Træer som bestilles med fod, leveres uden påsat fod, da dette under transporten kan tage skade, og dermed ikke stå lige.

Alle træerne er fra naturens hånd lige i stammen, derfor er det ikke St. Grue juletræsplantages ansvar hvis træet står skævt efter påsat fod, da dette oftest skyldes en fejlmontering af foden.

Ligesom at St. Grue heller ikke tager ansvar for hvis træerne, mod forventning smider nålene før tid.

Levering

Alle leveringer foretages inden for de bestilte intervaller. Kunden oplyses om levering via mail.
i tilfælde af overskridelse af den angivne leveringsdato, med mere end 5 arbejdsdage, er kunden berettiget til at hæve aftalen vedr. den forsinkede levering
Alle leveringer og afhentninger foretages ved kantsten, ønskes opbæring eller nedbæring, kommer der en særskilt faktura jf. fragtfirmaet priser.

Afbestillinger

Du kan annullere din ordre på juletræ op til en uge før levering er aftalt.

Betaling

Betaling skal ske på forhånd via dankort eller VISA/dankort. Når du har godkendt din ordre på hjemmesiden, vil du blive sendt videre til en krypteret server, hvor selve betalingen sker.
Der vil aldrig blive trukket et større beløb end det, du godkender ved købets gennemførelse.
De data du sender i forbindelse med køb via Dankort bliver krypteret via SSL og det er kun Pensopay, der kan læse dem. Hverken St. Grue juletræsplantage eller andre har mulighed for at læse de sendte data.

ved køb af store træer over 5 meter, hvor der er behov for kranbil, beregnes særskilt fragt, som er jævnfør faktura fra fragtfirmaet.

NB: Oplyses der en ugyldig e-mailadresse, tager St. Grue juletræsplantage intet ansvar for den manglende information som følge deraf.

Reklamation

Alle vores træer er 1 sorterings træer i bedste kvalitet, og vil holde sig flotte julen over, når de behandles godt.
Skulle du mod forventning opleve problemer med kvaliteten af træet, så kontakt os på nr. 26155731 eller support@grueplantage.dk

Dette skal dog senest ske 3 dage efter modtagelsen af træet.

Manglende betaling

Ved manglende betaling fremsendes 1 rykker år mail gebyrfrit 2. rykker fremsendes på mail pålagt 100 kr. 3 rykker fremsendes pålagt et gebyr på yderligere 100 kr. Ved stadig manglende betaling overledes sagen til inkasso.

Fortrydelse

ingen fortrydelsesret ved køb af denne type varer, kun såfremt afbestillingen sker en uge før leveringsdatoen.

Registrering af kunder

Kundeoplysninger registreres i op til 5 år. Disse oplysninger vil ikke blive videregivet.

Markedsføring

Ved køb af varer på www.grueplantage.dk forbeholder vi os retten til at kontakte tidligere kunder 1-2 gange årligt pr. mail som led i markedsføring.
Du kan altid framelde dig disse mails, du skal blot sende og mail og afmelde dig.

Twister

Alle tvister afgøres i sø- handelsretten.