Jul i Esbjerg

Jul i Esbjerg

Jul i Esbjerg 150 150 Juletræ.dk

Jul i Esbjerg 

Esbjerg er primært kendt for duften af fisk, tang, saltvand og selvfølgelig også Mennesket ved Havet – de fire hvide mænd.  Esbjerg er i december måned også kendt for at sprede julestemning, som kan få selv den gnavne julehader til at komme i julehumør – Lad os leveret dit juletræ direkte til døren, imens du går på opdagelse i byen. 

Note : Enten har åbenbart højt til loftet, fordi deres mest fortrukne juletræ findes her

Julelysene tændes i Esbjerg City 

Julemanden kommer hele vejen til Esbjerg for at tænde det flotte julelys i Esbjerg City. Julemanden ankommer traditionen tro med stil til Dokhavnen med skib, hvor han har sejlet hele den lange vej fra Grønland. 

Byen fejrer tændingen af julelyset, og butikkerne vil holde åbent til kl. 21.00, så man har mulighed for at købe de tidlige julegaver. 

Skøjtebane 

I midten af Esbjerg finder du Torvet, hvor der hvert år er opstillet en skøjtebane. Udfordre din balance helt kvit og frit, selvfølgelig med mulighed for øm og våd bagdel, og nyd en varm forfriskning bagefter i én af juleboderne. 

Julehyttebyen

Torvet i Esbjerg bidrager ikke kun med en skøjtebane. Her finder man også Julehyttebyen, hvor man kan købe julepynt og bolsjer eller prøve lykken i tombola. Ikke mindst kan man nyde et glas gløgg og nogle gode æbleskiver. Man kan også hurtigt fristes til at købe lidt sødt med hjem, da Torvet prydes af duften af brændte mandler og pandekager.

Se åbningstider her:

OBS! Grundet corona, kan være af ovennævnte begivenheder være aflyst, tjek venligst de respektive sider.

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();