Jul i Hillerød

Jul i Hillerød

Jul i Hillerød 1024 683 Juletræ.dk

Tag til Hillerød i julemåneden og sikre dig at komme i julestemning! Byen bidrager både med traditionelle, men også eventyrlige julebegivenheder, du ikke må gå glip af. Brug tiden på at nyde julehyggen og lad os levere dit juletræ lige til døren.

Note: når beborene i Hillerød søger på ” Juletræ Hillerød“. så er de især på udgik efter et stort juletræ, som passer godt ind i de fleste hjem, med højt til loftet. Vi sælger mange store juletræer i hillerød, som kan købes lige her

Julemøllen på Torvet 

Julemøllen har været en del af Hillerød siden 1934, hvor den stod ved indgangen til Frederiksborg Slot. Nu står den på Torvet i Hillerød, hvor man kan kigge ind af de små firkantede ruder, der er placeret i børnehøjde. Her kan man se nisser, der putter sig i halmen. Måske man også kan få øje på en drillenisse?

Lysene på Julemøllen skaber hygge og julestemning i Hillerøds byliv. 

Den Levende Julekalender

Det er ikke alle, der er lige glade for, at lyset bliver tændt i Julemøllen. Nisserne der bor i møllen, bliver enormt bange. Faktisk bliver de så bange, at de løber ud og gemmer sig i butikkerne i Hillerød. Hver dag i december, kan man lede efter en nisse. Når dagens nisse er blevet fundet, så bliver der læst et juleeventyr op for børnene af Nissekorpset. 

Jul på Frederiksborg Slot

I december måned kan både store og små lave sjove aktiviteter på Frederiksborg Slot. Slottet har brug for børnenes hjælp til at finde slotsnissen Julian, der er kendt for at være lidt at en ballademager. Han stikker hver dag af for at gemme sig i én af slottets mange stuer. 

Man kan også komme i Frederiksborg Nisseskole de fire adventssøndage, hvor man kan lære julens traditioner gennem tiden at kende. 

Hvis man ikke vil i Nisseskole, så er det også muligt at gå rundt på egen hånd. 

OBS! flere af disse begivenheder, kan være aflyst pga. corona.

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();