Jul i kolding

Jul i kolding

Jul i kolding 150 150 Juletræ.dk

Kolding er en smuk by og dejlig by. Både uden for juletiden, men bestemt også i december måned. Tag en juletur til Kolding, hvis du trænger til at forbrænde julekalorierne, eller hvis du mangler det sidste skub for at komme i julestemning – Så sørger vi for at levere dit juletræ, kvit og frit lige til døren.

Note : Vi sælger mange juletræer til kolding og koldingensernes mest fortrukne juletræ, kan købes lige her..

Juleløbet i Skamling

Hvis du har spist lidt for mange brunkager og vaniljekranse, så kan du tage til Kolding og forbrænde julekalorierne. Deltag i Juleløbet i Skamling, hvor smuk natur og historiske begivenheder går op i en højere enhed. 

Juleløbet er et trailløb, hvor du kan udfordre dig selv i kuperet terræn. Du kan vælge mellem 5 forskellige distancer: Børneruten på 2 km, trailløb på 6,5 km, trailløb på 10,5 hm, et halvmarathon eller Ultraløbet, som henvender sig til den erfarne løber. 

Løbet starter ved Design & Idrætsefterskolen Skamling, Gl. Skamlingvej 1. 

Læs mere om løbet her:

Julemandsløbet i Kolding City

Hvis trailløbet ikke er dig, så tilbyder Kolding også det sjove Julemandsløb, hvor selveste Julemanden løber med. Julemandsløbet er for hele familien, hvor det er tilladt at finde nissehuen og julekostumerne frem, så løbet bliver endnu mere festligt at deltage i.

Man løber eller går 2 km, og så er det helt op til én selv, hvor mange runder, man vil gå eller løbe. Løbet varer i 2 timer. 

Læs mere om løbet her:

Julemanden bydes velkommen 

Vær med til at byde Julemanden velkommen, når han kommer for at tænde juletræet på Akseltorv. 

Julemanden ankommer til havnen med julebåden, Casper. Derefter kommer han til Akseltorv, hvor han tænder juletræet, underholder og deler godter ud til alle børnene. Selvfølgelig sørger han også for at sprede en masse god julestemning. 

Julemarkeder i Kolding 

I Kolding kan du tage på diverse julemarkeder i smukke omgivelser. 

Tag på julemarked på Koldinghus d 4,5 og 6 December – Slottet’s store sale fyldes med dekorativ julepynt, julegodter og musik. Hvis man er under 18 år, kommer man gratis ind. Ellers skal man smide en 50’er i indgangen. 

D 28/11 2020 – 29/11 – 2020 kan du  besøge julemarkedet på Trapholt. Julemarkedet vil være fyldt med lækre designs og unikke produkter. En gåtur rundt i museet og udenfor er en oplevelse i sig selv. 

Billetprisen er 55 kr.

Du kan også besøge juleBazaren på Designskolen i Kolding d….. Julemarkedet er enormt populært med sine 125 boder, hvor studerende og tidligere studerende sælger ud af smykker, tekstil, prints og meget mere. Det er helt bestemt et besøg værd. Måske du finder årets julegave? Entreen koster 20 kr. 

Bestil dit juletræ allerede I dag

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();