Jul i Odense

Jul i Odense

Jul i Odense 150 150 Juletræ.dk

Få dit juletræ leveret nemt og bekvemt, imens du oplever Odense i sit stiveste puds. Julepynten og julehygge er i højsædet, og man er sikret en eventyrlig og tilbage-i-tiden oplevelse, hvis man tager på juletur til Odense

Note: Rundt omkring på fyn findes der mange plantager, hvor man kan hente årets juletræ. Men flere og flere vil gerne nyde samværet med familien på andre måder – mange vælger derfor at bestille årets juletræ online.. Til odense, sælger vi mange mellemstørrelse juletræer og pottetræer, se udvalget her

Jul i børnenes baggård

Tag tilbage i tiden og oplev, hvordan julen blev fejret i 1890’erne. Hvordan så julepynten mon ud? Gad vide om det traditionelle julebord kan sammenlignes med nutiden julebord? Og hvad med juletræet? Hvordan mon det var pyntet? Besøg Børnenes Baggård og få svar på spørgsmålene. 

I Børnemuseets værksted kan man være med til at lave julepynt, som man lavede det i gamle dage. 

Se åbningstider her:

H.C. Andersens julemarked 

Er du nysgerrig på, hvordan et julemarked så ud i H.C. Andersens tid i 1800-tallet? I Odense har du mulighed for at slå vejen forbi den smukke gamle bydel ved H.C. Andersens hus, hvor julemarkedet holder til. Her kan du drømme dig tilbage til 1800-tallet og opleve et autentisk julemarked, som bl.a. bidrager med markedsboder, hestevogne, historiske karruseller og underholdning. 

Se åbningstider her:

Julelys i gågaden 

Gågaden og byens butikker er fyldt med skinnende og hyggeligt julepynt og lys, som bestemt er et kig værd. Juletræet på Flakhaven er tændt hele december måned, og duften af brændte mandler er at finde overalt i gågaden. 

I byens butikker vil du med sikkerhed kunne finde nogle af ønskerne fra diverse ønskelister. Hvis du mangler inspiration til en ønskeliste, så kan du også finde den her. 

Obs! flere af disse begivenheder, kan trods corona være aflyst.

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();