juletræ levering i hele danmark

LEVERING AF JULETRÆ I HELE DANMARK

Hos Juletræ.dk kan du få dit juletræ leveret direkte til døren i hele Danmark – også til alle brofaste øer. Du får dit juletræ leveret til præcis den dato, du ønsker – også i hele december måned helt frem til Lillejuleaften. Du får altid dit juletræ leveret direkte til døren og gratis, hvis dit juletræ er under to meter.

Læs mere om jul og leveringen af dit juletræ i forskellige danske byer!

København

Bor du på Sjælland eller ligefrem i vores fantastiske hovedstad, skal du naturligvis have muligheden for at få et flot og frisk juletræ fra Juletræ.dk. Vi leverer dit juletræ hurtigt og nemt direkte til døren, mens du juleshopper på Strøget, kigger på julemagien i Tivoli eller er på julemarked i Nyhavn. 

Læs mere her!

Aarhus

Ingen forstår at julehygge som i Aarhus. Det er nemlig ikke bare Smilets By, men også julehyggens by. Du skal selvfølgelig have tilbuddet om at få et kvalitetsjuletræ fra Juletræ.dk leveret nemt og hurtigt til dit hjem. Imens kan du koncentrere dig om at julehygge i Den Gamle By, i Tivoli Friheden eller på skøjtebanen foran Musikhuset.

Læs mere her!

Odense

Ingen har skrevet smukkere om grantræet end den verdensberømte H.C. Andersen fra Odense. Derfor skal fynboerne ikke snydes for et eventyrligt, smukt juletræ fra Juletræ.dk. Bestil allerede i dag, så udvælger vi det flotteste juletræ til dig og leverer det nemt og bekvemt til din dør. Imens kan du nyde H.C. Andersens julemarked, julelysene i gågaden eller jul i Børnenes Baggård.

Læs mere her!

Aalborg

Ja, den er god nok. Det er til Aalborg, julemanden kommer sejlende for at tænde juletræet. Men aalborgenserne skal da også have et flot og frisk juletræ derhjemme i stuen. Den klarer Juletræ.dk for dig, mens du tager på julemarked på Gammeltorv, skøjter på W.W. Obels Plads eller ser julemanden tænde juletræet på Nytorv.

Læs mere her!

Esbjerg

Selvom det nogle gange blæser en halv pelikan ude vestpå, skal du alligevel have et smukt og frisk juletræ leveret gratis og hurtigt direkte til din dør. Bestil straks på Juletræ.dk, mens du ser julelysene blive tændt i Esbjerg City, besøger Julehyttebyen eller tager en tur på skøjter på Torvet.

Læs mere her!

Charlottenlund

Du fortjener et flot og frisk juletræ fra Juletræ.dk leveret hurtigere end julemandens kane kan flyve, når du bor i Charlottenlund. Vi udvælger det flotteste træ og sender det direkte til din dør. Så kan du nyde julehyggen på Bakken eller på Bernstorff Slot imens.

Læs mere her!

Klampenborg

I Klampenborg sitrer det af julestemning. Brug tiden på at nyde de mange juleaktiviteter på Bakken, og lad Juletræ.dk bringe dit kvalitetsjuletræ direkte til din dør nemt, bekvemt og når det passer dig.

Læs mere her!

Kolding

I Kolding forstår I da virkelig at løbe julen ind med Juleløbene i City og i Skamling. Men du behøver ikke løbe efter juletræet. Juletræ.dk finder det flotteste juletræ til dig og bringer det direkte til din dør. Når du så er færdig med at løbe, kan du i stedet klare juleindkøbene i Storcentret eller i City, tage på julemarked på Koldinghus eller Trapholt eller julehygge derhjemme.

Læs mere her!

Hillerød

Det er ikke tilfældigt at ”rød” indgår i bynavnet på Hillerød. Når det er jul bliver byen nemlig julerød. Derfor skal du også have muligheden for at få et flot og frisk juletræ fra Juletræ.dk, som bliver leveret hurtigt og nemt direkte hjemme hos dig. Imens kan du tage på Torvet og nyde Julemøllen, lede efter nissen, der hver dag gemmer sig i butikkerne eller opleve de sjove juleaktiviteter på Fredensborg Slot.

Læs mere her!

Ribe 

I Danmarks ældste by forstår I virkelig at holde jul. Byen emmer af julestemning som i de gode gamle dage. Bestil dit juletræ allerede i dag hos Juletræ.dk, så bringer vi dit juletræ hurtigt, nemt og gratis direkte til din dør.

Læs mere her!

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();