Juletræer til virksomheder

Styrk din grønne virksomhedsprofil med et bæredygtigt juletræ

Hos Juletræ.dk tilbyder vi den komplette løsning til både større og mindre virksomheder.
Uanset hvilken løsning der passer bedst til jeres behov, lover vi altid miljøvenlige og bæredygtige løsninger i alt fra produktion til tiltag efter jul.  

”Vi giver tilbage til naturen ved at plante 2 træer i danske skove og naturområder, hver gang vi sælger 1”.

store juletræer

Se flere kundereferencer

Juletræer og Pottetræer

Ønsker i at pynte jeres virksomhed med et flot klassisk juletræ eller måske et juletræ i potte ? som også kan genplantes efter jul, kan i bestille det hos os. Vi tilbyder juletræer i mange forskellige lige fra 1 meter til kæmpe store træer på 10 meter – vi finder uden tvivl den helt perfekte løsning til jer. 

Firmapakker

Vi har gjort det nemt for din virksomhed at bestille den rette udsmykning til jeres arbejdsplads. I vores 4 firmapakker har vi samlet de mest populære træer og størrelser samt tilbehør tilpasset disse. Ens for alle pakker er, at Juletræ.dk står for levering når det passer jer og afhentning efter jul. I skal altså blot sætte træet op og pynte det flot. Hertil følger også en rabatkode til Juletræ.dk, så jeres ansatte kan nyde et ligeså fint træ i eget hjem.

Byg-selv firmapakker

Hvert år leverer juletræ.dk mange juletræer til virksomheder ! ingen opgave er for stor eller lille. Hvis de løsninger vi som standard har på siden, ikke helt rammer ind i det i søger, stopper det os ikke! Vi tilpasser med glæde vores løsninger så de opfylder jeres ønsker højeste ønske. Kontakt os med jeres tanker, så sammensætter vi sammen et tilbud til jer. 

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();