Lej et juletræ

Lej et juletræ

Lej et juletræ

Lej et juletræ 2000 1414 Juletræ.dk

Hos juletræ.dk kan du leje dit juletræ af naturen, til stor glæde for miljøet. Det handler om at give juletræet nyt liv efter jul

Hvordan fungerer det ?

Når du lejer et juletræ hos juletræ.dk. Får du et levende juletræ hjem i stuen, som kan gro videre i naturen efter jul. Juletræet har groet i en potte under jorden, hele sit liv.
Juletræet starter sin rejse hos juletræ.dk i en af vores plantager. Her har det groet blandt. vildt natur og andre juletræer. Når den søde juletid nærmer sig, så graver vi forsigtigt juletræet op af jorden, og sørger for at passe godt på rødderne, så ikke de bliver beskadiget. Herefter bliver dit juletræ fragtet direkte til din dør. Så du kan nyde et flot juletræ hele julen.
Når julen er slut, så kan du plante dit lille juletræ i ud i haven, eller et andet sted hvor du syntes det passer godt. Hvis du ikke har et sted, hvor du kan plante juletræet tilbage til naturen. Så henter vi gerne dit træ og fragter det tilbage til et af vores naturområder. Her planter vi dit juletræ ned i jorden igen og lader det vokse sig og smukt, til stor glæder for mennesker, dyr og det samlede C02 regnskab.
På et tidspunkt bliver juletræet, så gammelt at det ikke længere kan stå i skoven, men det lille grantræ som efterhånden har vokset sig stort, er nu særdeles velegnet som byggematerialer. Træet har nemlig det man kalder en lukket cellestruktur, som virker vandafvisende og gør at grantræet kan bruges som et bæredygtigt byggemateriale. Især Rødgranen er god som byggemateriale til tømmer, planker, lægter og brædder. Uden man tænker over det, så indgår træet allerede i mange træhuse og møbler.


Hvis du gerne vil læse mere, om lej et juletræ konceptet. så gå ind på kategorien juletræ i potte, her har vi beskrevet mere om, hvordan du bedst passer på dit levende juletræ.

Vi har også lavet en video, hvor vi forklarer lidt mere om juletræet og dets egenskaber, filmen kan ses ved at klikke her.    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();