Referencer


Gram Slot

Skønne Gram slot som ligger i Sønderjylland, skulle bruge nogle flotte store juletræer, til deres årlige juleudstilling.

Tak for levering af meget smukke træer, de blev beundret af over 17.000 gæster henover to weekender. 


Telia

Telia ønskede at benytte sig at lej et træ konceptet og bestilte derfor 150 pottetræer, som skulle fordeles ud over deres 42 butikker.

Tusind tak for at kunne levere så hurtigt, faktastisk service og produkt.


First Hotel

First hotel i Aalborg går aldrig på kompromis, de bestiller hvert år en god blanding af juletræer, som pynter flot på deres hotel i centrum af Aalborg.

Vi har på First Hotel Aalborg de sidste 2 år fået vores juletræer leveret af Grue Planteskole, det er super nemt, træerne bliver leveret med fod og stillet op lige hvor vi gerne vil ha det. Det er de fineste grønne træer som holder hele december. Vi er på First hotel Aalborg meget tilfredse med servicen.


Inpay A/S web

Virksomheden Inpay A/S går ikke på kompromis når der afholdes fester! Julefrokosten 2019 var ingen undtagelse. De ønskede sig en skov af juletræer, og det fik de. 40 store juletræer blev leveret til 6. salen på kontoret i hjertet af København. Billederne taler for sig selv

Julefrokost i en skov – på kontoret på 6. etage i centrum af København Ja, det lyder skørt, ikke desto mindre er det sandt.Min chef er kendt for sine skøre ideer, og pludselig ville han have at vi skulle sidde i en skov og afvikle vores årlige julefrokost.45 mennesker ved runde borde i et ikke kæmpe stort lokale, dog med højt til loftet.Hans eneste krav var, at de skulle være ægte, 2 1/2 meter høje og fyldt med frisk gran.Jeg måtte fange en leverandør i Kolding før det kunne lykkes!!Men det lykkedes. Træerne kom dom aftalt kl 15 om eftermiddagen, Christian sørgede for at sætte fødder på alle (30)! træer. Og vi sad i en skov og nød duften af frisk gran mens vi spiste og festede. Da vi skulle rykke til siden for at danse, blev træerne sat ud på vores terrasse hvor de bla omkransede vores udendørs spa som var sat op til lejligheden.Efter julefrokosten afhentede Christian alle træerne, på nær dem som personalet havde taget med hjem i deres egen stue👍🏻Nemt og bekvemt, og fantastisk service fra juletræ.dk og Christian👌🏻🌲Behøvede jeg at sige, at vi havde et brag af en fest- ved slet ikke hvordan jeg skal toppe den i år🥴


Advokaten Eurojuris

Advokatfirmaet eurojuris fra Aalborg, bestiller hvert år et stort juletræ, til deres smukke foyer.

Vi vil gerne give vores bedste anbefalinger til Store grue, som de sidste 3 år har leveret et stort flot juletræ til vores kontor. De ved hvad de snakker om, træerne er super kvalitet, og efter flere års levering så ved de hvad vi vil have. Vi får det levet til døren, med påsat fod og træet står smukt hele december måned.


5R Marketing

Virksomheden 5r marketing som ligger i Aarhus, har flere end 400 ansatte i åbent kontor miljø. I december måned pynter der med juletræer og julepynt til den helt stor guldmedalje. 

Efter anbefaling, valgt vi i år at bestille vores træ hos juletræ.dk. Vi fik træet leveret til aftalte tid, det var symmetrisk og træet stod friskt hele december. Bedste anbefalinger herfra.


M-Design

Hos virksomheden M-design kredser de for deres kunder hele året rundt.
December måned er ingen undtagelse – her bliver kunderne mødt med et flot stort juletræ med lys i samt to velkomstræer i potte ved hoveddøren.

Smukkeste juletræer, leveret lige til døren. Vi kommer igen næste år. 


Nedenunder kan du se mange flere tilfredse kundebilleder. Hvis du også vil teste os, så bestil dit træ allerede i dag..

    b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})();