Viser alle 8 resultater

Køb et juletræ

Køb et juletræ direkte her på www.juletræ.dk med levering direkte til døren.

Vi leverer juletræet på den dag, som du ønsker – og afhenter det igen (i starten af januar), såfremt der er bestilt afhentning.

Du kan også bestille juletræsfod med og uden vandbeholder samt julepynt. Så der er ingen undskyldning for ikke at bestille årets juletræ eller juletræ i potte (nordmannsgran) hos juletræ.dk

Hvem er juletræ.dk?

Juletræ.dk styres af Christian Willadsen og Mads Geilager, som er 3. generation i hver deres familievirksomhed, hvor der har været produktion af juletræer siden 1970’erne. Christian og Mads fører familiens DNA videre i et digitalt univers, hvor de flotte juletræer nu kan bestilles online, leveres direkte til døren og afhentes igen efter jul. Ikke nok med det, så bibeholdes det store miljøfokus, som altid har været en vigtig prioritet i begge familier.

Vores juletræer og pottetræer

I 1970’erne startede Christian og Mads’ bedsteforældre produktion af juletræer uafhængigt af hinanden. I mere end 50 år er der blevet arbejdet på opskriften for det perfekte træ, hvilket har resulteret i en stor produktion, hvor standarden altid er i top.

De mange timer brugt, og de mange forsøg for at skabe et flot juletræ, gør også, at en kun meget lille del af juletræerne i plantagen ikke når igennem nåleøjet. Dette skyldes de i gennemsnit 40 besøg hos træet, hvor træet bl.a. bliver formklippet, topstoppet, renholdt mm. Læs mere her.

Læs om sorter her.

Ekstra store juletræer (4.00- 10 meter)

Udover vores almindelige juletræssortiment, som du finder her på siden, så tilbyder vi også ekstra store juletræer.
Disse træer sælger vi typisk til torve, indkøbscentre eller store foyer.

Dog oplever vi også, at private bestiller store træer, f.eks. Liebhavervillaer eller store indkørsler/terasser.

Prisgaranti

Hos juletræ.dk leverer vi landets bedste kvalitetstræer, endda til en skarp pris. Vi bestræber os hele tiden på at tilbyde vores kunder bedst mulig værdi. Derfor kan vi med stolthed tilbyde prisgaranti – dvs. hvis du finder et bedre lignende tilbud – så prismatcher vi det. Tøv derfor ikke med at kontakte os på via kontaktformularen.

Mere end bare juletræer

Miljøfokus hele vejen

Hos juletræ.dk går vi op i miljøet, både før, under og efter juletræets livscyklus. For bl.a at skåne naturen i forbindelse med juletræsproduktionen, benytter vi naturens egne metoder til at bekæmpe skadedyr og sygdomme i vores afgrøder, et minimalt brug af sprøjtemidler, samt naturlig gødning fremfor kunstgødning, når det er muligt.

Vi planter 2 skovtræer, hver gang vi sælger 1 juletræ igennem webshoppen. Når du vælger at købe et juletræ hos os, så er du med til at støtte et godt formål!

Dette er et løfte, vi har givet os selv, i bestræbelsen på at opnå fuldkommen CO2-neutralitet. Ved at købe dit juletræ hos os, er du altså med til at plante flere træer, som kan optage CO2 og være med til at redde klimaet på en naturlig og effektiv måde.

Vi tilbyder også genplantning af alle vores pottejuletræer.

Vores plantager består af en masse omkringliggende skove, enge og søer. Dette betyder, at vores juletræer er et fremragende levested for mange dyr, fuglearter og insekter.

Afskæringen af juletræer foregår om vinteren og har ringe eller ingen indflydelse på dyrelivet i plantagerne.

Læs hele vores miljøpolitik her.